Ditt nya kök

Val av lucka, träslag eller ytbehandling är bara en del av ditt nya kök. Genom lång erfarenhet och driven hantverksmässighet har Alsike Köket utarbetat ett standardsortiment som normalt sett tillhör extrautrustning hos de flesta köksfabrikanter.

Lucka Relief, laserad ask.
Massiva lådsidor i bok är ett sådant exempel. Lådorna är självstängande och har en rejäl lådupphängning på en rullskena i stål.
Standard är också de fyra varianterna på väggskåp: 70 cm, 85 cm, 99 cm och 109 cm, detta ger dig ytterligare möjlighet till valfrihet utan att ta avsteg från standardsortimentet.
Luckorna är överfalsade vilket innebär att skåpen är täta och därmed håller sig renare inuti. Luckorna går även att få utanpåliggande för den som önskar.
Även massiva träbänkskivor tillverkar vi själva efter dina önskemål. I de flesta träslag limmade av helstav. Laminat, granitskivor, silestone eller dekton om du hellre önskar det.
Vi leverar spiskåpor i olika utföranden, skafferilösningar där det kanske inte fanns plats för ett skafferi, draglådor i stället för skåpluckor, vinställ och väggskåp för överblivna utrymmen, infällda skåp med fejkad lucka för att dölja hushållsmaskiner, inbyggda vitvaror, specialskåp för rationell sophantering. Ja, varianterna är oändliga.
Och kräver den nya kökslösningen något utöver det vanliga, är det en utmaning för Alsike Köket att tillsammans med dig skapa ytterligare lösningar.
Alla detaljer tillsammans gör ditt kök unikt.
Lucka Sober, luckliv, laserad ask.